Անցյալը հին լուսանկարներ են, որտեղ բոլորը քեզ հետ են ու մնալու են քեզ հետ միշտ... Իսկ ապագան, ապագան դեռ դատարկ թուղթ է ու դու ինքդ կարող ես նկարել այնտեղ նրանց, ում ուզում ես պահել սրտումդ...
Пекарь-Кондитер вам предлагает испробовать это божественное наслаждение! Это поистине стоит того!!!
МАЛИНОВО-АБРИКОСОВЫЕ ПИРОЖНЫЕ
Рецепт рассчитан на 6 пирожных диаметром 7 см.
1.Бисквит "Джоконда":
- 55 г яиц,
- 32 г миндальной муки,
- 32 г сахара (1),
- 11 г муки,
- 9 г растопленного сливочного масла,
- 36 г белков,
- 5 г сахара (2).
2.Малиновое желе:
- 100 г малинового пюре без косточек,
- 18 г тримолина,
- 18 г сахара,
- 6 г пектина.
3.Абрикосовое желе:
- 150 г абрикосового пюре,
- 25 г сахара,
- 4 г лимонного сока,
- 4 г листового желатина,
- 1 ч л абрикосового ликера (не обязат.),
- свежая малина.
4.Сливочный ванильный крем:
- 250 г сливок 33% (1),
- 50 г сахара,
- 90 г желтк