Триває практичний тур конкурсу «Кращий пекар 2016» у ДНЗ «Решетилівському професійному аграрному ліцеї ім.. І.Г.Боровенського».Сьогодні конкурсантки змагалися у майстерності виготовлення здоби виборзької фігурної. Це завдання практичного туру відповідає вимогам 3-го кваліфікаційного розряду Держстандарту пекаря. Конкурсантки повинні були самостійно підготувати сировину,організувати своє робоче місце,приготувати опару,замісити тісто,слідкувати за процесом бродіння тіста,проводити обминки,визначити готовність тіста і приступити до його розробки і формування виробів,виготовити не менше 10 різновидів здоби виборзької(маса готового виробу 0,1 кг)
Критерії оцінювання завдання практичного туру по виготовленню здоби виборзької:
1 Виробнича культура (організація робочого місця та праці,зовнішній вигляд учасника,дотримання санітарно-гігієнічних правил )-10 балів;
2.Дотримання технології підготовки сировини-10 балів;
3.Дотримання технології тісто ведення-20 балів;
4.Дотримання технології оброблення тіста та формування виробів-20 балів;
5.Майстерність робочих прийомів-20 балів;
6.Якість виготовлених виробів-25 балів;
7.Оригінальність та ступінь складності-15 балів; 8.Дотримання правил безпеки праці-10 балів;
9.Дотримання норми часу-5 балів;
10.Використання інструменту,інноваційних робочих технологій-10 балів
Максимальна сума балів за виконання цього практичного завдання-145 балів
Підведення підсумків конкурсу практичного туру по виготовленню здоби виборзької :
1 місце-Юрченко Жанна-140 балів;
2 місце-Кущ Аня-137 балів;
3 місце-Гізатулліна Альбіна-130 балів
Вітаємо Жанну Юрченко ще з однією здобутою перемогою!
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев