Найважче тут - час, бо треба набратись терпіння і почекати, поки настоїться цедра з алкоголем, а потім ще готовий лікер. Зате чекання більш, ніж варте такої надзвичайно ароматної італійської смакоти :-) Лімончелло в нас вдома, зазвичай, готує мій чоловік. Нам пощастило мати друга в Сорренто, який має величезний лимонний сад і щороку привозить нам чималу ''порцію'' свого врожаю. Які ж ті лимони аромааааааатні... словами не передати. А Лімончелло з них виходить просто дивовижне 💓 В кожній італійській сім'ї є свій рецепт лимонного лікеру - хто додає 6 лимонів, хто і всі 20, пропорції для сиропу теж в кожного свої. Мій Роберто не зраджує рецепту свого дідуся і каже, що для нього він найкращий. Сперечатись не буду - перевірено нашою сім'єю і роками :-) https://www.holubzi.com/2019/02/limoncello.html
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев