Цей салатик хрусткий, пікантний, і дуже смачний. Журавлина надає йому кисло-солодку нотку. Але особливу родзинку дарує страві цікава заправка. Готувати ж салат простіше простого. З цим завданням впорається навіть дитина!
Інгредієнти:
0,5 кг капусти, 2 морквини, жменя журавлини в'яленої, сіль — за смаком.
Заправка: 1-2 ст. л. натурального несолодкого йогурту, 1 ст. л. соєвого соусу,
лимонний сік - за смаком, 1-2 зубки часнику, 0,5 ст. л. цукру (за бажанням),
суміш перців мелена, 1 ст. л. оливкової олії.
Приготування:
Капусту дрібно нашаткувати, посолити, розім'яти руками, щоб вона пустила сік. Дати постояти деякий час. Моркву крупно натерти (можна на тертці для корейської моркви). Додати жменю журавлини. Приготувати заправку: часник розтерти з цукром, влити соус, олію, сік лимона, йогурт (я використовувала домашній, закваску до якого купувала в аптеці). Спробувати на сіль, перець і вилити на салат. Прикрасити салат листям кінзи або петрушки.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев