Предыдущая публикация
Բաղադրությունը`
0.5 կգ բանկայով մածուն
0.5 կգ բանկայով շաքարավազ
3 ճ/գ բուսայուղ
1 թ/գ սոդա
վանիլին
ալյուր
Պատրաստման եղանակը`
1.Մածունի վրա ավելացնել սոդան և շաքարավազը ու հարել: Հետո ավելացնել ձեթը և վանիլինը: Ալյուրը ավելացնել այնքան, որ ստացվի փափուկ խմոր:
2.Խմորը բացել 2 սմ հաստությամբ և կտրատել թխվածքաբլիթի ֆորմաներով: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2