Предыдущая публикация
Բաղադրությունը՝
Հավի կրծքամիս - 500 գր
Բրինձ - 5 ճաշի գդալ
Ձու - 6 հատ
Գազար- 2 հատ
Պանիր – 200գր
Մայոնեզ - 250 գր
Մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը՝
Հավի միսը, բրինձը, գազարը, ձուն եփել։ Ձվերից չորսը քերիչով անցկացնել, մյուս երկուսը պահել զարդարելու համար։ Հավի միսը կտրատել միջին չափի, դասավորել ափսեյի մեջ, համեմել աղով, վրան քսել մայոնեզ։ Երկրորդ շերտը լցնել բրինձը, ապա մայոնեզը։ Երրորդ շերտը լցնել քերած գազարը, վրան մայոնեզ։ Ձորրորդ շերտը լցնել քերած պանիրը, վրան մայոնեզ։ Մնացած ձվերը կիսել, առանձնացնել դեղնուցը, մանրացնել և լցնել աղցանի վրա։ Սպիտակուցով և մաղադանոսով պատրաստել ծաղիկներ և զարդարել։
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2