Предыдущая публикация
Բաղադրությունը`
750 գրամ սմբուկ
550 գրամ հավի կրծքամիս
80 գրամ մոցառելա
արևածաղիկի ձեթ
200 գրամ գլուխ սոխ
Պատրաստման եղանակը`
Սմբուկները բաժանել երկու մասի: Համեմել աղով և իտալական կանաչիներով, դնել 180 C ջերմաստիճանով ջեռոցում:
Սոխը տապակել ձեթի մեջ
Հավի կրծքամիսը կտրատել 1,5х1,5 սմ խորանարդիկներով և տապակել ձեթի մեջ:
Սմբուկները հանել ջեռոցից, վրան դնել տապակած հավի կրծքամիսը, սոխը, լցնել քերած պանիրը և դնել ջեռոցում ևս 15 րոպե:
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев