Предыдущая публикация
բաղադրիչներ-8ձու,8ճ/գ շաքարավազ,8ճ/գ ձեթ,8ճ/գ ալյուր,0․5 թ/գ փխրեցուցիչ,100գ սպիտակ շոկոլադե սալիկ,300-350մլ կաթ,սերուցք մոտ 300մլ,կոկոսի փաթիլներ,2 տուփ վանիլին(2գ)
պատրաստման եղանակը-1-ին 5 բաղադրիչներով պատրաստել ձվանի բիսկվիթ,բաժանել 2 մասի,,,կաթը դնել մարմանդ կրակին,մեջը հալեցնել շոկոլադե սալիկը,լցնել 8ճ/գ կոկոսի փաթիլ ու բիսկվիթի մի շերտը,,խառնել,որ բիսկվիթը մանրանա ու կաթը ներծծվի մեջը(եթե կարիք լինի էլի կաթ ավելացնել),թողնել հովանա,,,վանիլինը լուծել 50մլ ջրի մեջ ու ցանել 1-ին շերտի վրա,հետո հավասարաչափ տարածել կաթնաբիսկվիթային խառնուրդը,վրան հաստ շերտով քսել հարած սերուցքը,զարդարել կոկոսի փաթիլներով
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 8