Предыдущая публикация
Գազար-1 հատ
1 փոքր տուփ ոլոռ
50-70 գրամ դեղին պանիր
100 գրամ խոզապուխտ,
1տուփ թթվասեր
2 ճաշի գդալ բուսայուղ,
աղ, սև պղպեղ,
1 հատ Կարմիր բուլղարական պղպեղ- զարդարելու համար--
-Քերիչի խոշոր անցքերով անց ենք կացնում գազարը,վրան ավելացնում ոլոռը, խորհանարդիկներով կտրատած պանիրը,ծղոտաձև կտրատած ապուխտը, աղ ու պղպեղ ցանում ըստ համի-
Թթվասերի մեջ լցնում ենք բուսայուղը, աղ, սև պղպեղ և համեմում աղցանը-
Զարդարում ենք կտրատված կարմիր պղպեղով--
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2
Գազար-1 հատ
1 փոքր տուփ ոլոռ
50-70 գրամ դեղին պանիր
100 գրամ խոզապուխտ,
1տուփ թթվասեր
2 ճաշի գդալ բուսայուղ,
աղ, սև պղպեղ,
1 հատ Կարմիր բուլղարական պղպեղ- զարդարելու համար--
-Քերիչի խոշոր անցքերով անց ենք կացնում գազարը,վրան ավելացնում ոլոռը, խորհանարդիկներով կտրատած պանիրը,ծղոտաձև կտրատած ապուխտը, աղ ու պղպեղ ցանում ըստ համի-
Թթվասերի մեջ լցնում ենք բուսայուղը, աղ, սև պղպեղ և համեմում աղցանը-
Զարդարում ենք կտրատված կարմիր պղպեղով--