😘👍😊💁
...Գաթայի սիրահարներ ... էս գաթան հենց ձեզ
համար է........համովվվ.... նախշուննն....բերանի մեջ հալվող... համովություննն...👍👍👍👌
ԳԱԹԱ...
3 հատ ձվի դեղնուց , 400 գր մարգարին լավ խառնել իրար. գդալի ծայրով աղ, կես թեյի գդալ կիտրոնի աղ կամ 5 ճաշի գդալ խնձորի քացախը+ 5 ճաշի գդալ ձեթը լուծել 1 բաժակ գոլ ջրի մեջ և ավելացնել դեղնուցի և մարգարինի խառնուրդին-Բոլորը միասին լավ խառնել..... և ավելացնել ալյուր այնքան- որ ստացվի փափուկ խմոր ականջի բլթակի փափկության և ձեռքերին չկպչող,,,---Խմորը դնում ենք սառնարանի մեջ, որ հանգստանա և սառի-----Ծածկում ենք խոնավ սրբիչով, որ արատաքինից չչորանա.... Որից հետո խմորը բաժանում ենք 4 գնդի--- որի վրա քսում ենք 2 տուփ մարգարինը--- Ծալում ենք ծրարաձև --- դնում սառնարան---- Նույնը կրկնում ենք 3 անգամ--- Սառելուց հետո հանում ենք սառնարանից բացում սեղանին մոտ 5 մմ հաստությամբ--վրան լցնում խորիզը---և--- կամ փաթաթում ենք ռուլետաձև և բաժանում եռանկյունիների--կամ երկու ծայրերը բերում ենք իրար մոտ մեջտեղի մաս--- հետո նորից ծայրերը միացնում ենք իրար և մեջտեղի մասից հորիզոնական կտրում ՝ վերևից դեպի ներքև--- հետո արդեն ուղղահայաց բաժանում կտորների-- վրան հարած ձու քսում և թխում ջեռացում- 180-200-С-ի տակ մինչև գեղեցիկ ոսկեգունելը-
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 16