Предыдущая публикация
1 տւփ կարագ +1տուփ թթվասեր +1 թեյի գդալ սոդա-+-2 ճաշի գդալ շաքարավազ--ու ալյուր այնքան որ դառնա ձեռքերին չկպչող խմոր-- Խմորը թողնել ,որ հանգստանա---
ՄԻՋՈՒԿԸ---
ընկույզ+ բլենդերով մանրացրած խուրմա(финики)--
Բացում եք խմորը սեղանի երկարությամբ, ծայրին դնում միջուկը ու փաթաթում ռուլետի նման-մինչև խմորի վերջը----հետո դանակի հակառակ կողմով կտրում եք փոքր կտորներով--Թխում եք ջեռոցում-- մինչև թեթև վարդագունելը--- վրան ցանում շաքարափոշի-
Բարի ախորժակ--
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 3