💁👍
Գիտեմ որ մարինացված վարունգի շատ սիրահարներ կան... Եվ ուզում եմ ասել ,որ այս պահածոն վերջինն էր այս տարվա պահածոների ցուցակում... Ուռաաա😃💁
Ու ոնց ասում են....Էս գործից էլ պրծանք😀👍✌️
Սիրում ու գնում եմ այս մանր տեսակները, սրանք կարծես սեղանի զարդ լինեն...😀Ու ամենահետաքրքիրն այն է որ մեր տանը համտեսողներից շատերը միշտ նույն հարցն են տալիս ասելով
Բել ջան ընտիրա😀... դու ես փակել թե խանութիցա գնված...
Ես եմ փակել ես...😀😀😀✌️💁
Ու երևի անցյալ տարիներից այս տարվանը մի փոքր տարբերվում է...
Ուրեմն ասեմ թե ինչպես եմ ես այն պատրաստում..
Վերցնում եմ 4-5 կգ մանր վարունգ... Լցնում սառը ջրի մեջ ու քիչ-քիչ քանակով լվանում հատ-հատ հոսող ջրի տակ հատուկ վարունգի համար գնված խոզանակով...Որից հետո արդեն իսկ լվացած չորացրած բանկաների մեջ սկսում եմ շարել արդեն իսկ լվացած ու չորացած վարունգները: Նախօրոք բանկայի տակի մասում դնում եմ սխտորի շերտերը,սամիթի ճյուղերը, սև հատիկավոր պղպեղի հատիկները,դափնետերև , կանաչ պղպեղից շերտեր,,...Նույն ձևով բանկայի մեջտեղի մասում և իհարկե վերջում... երբ արդեն բանկան լրիվ լցված է...
Ասեմ որ սովորաբար աշխատում եմ օգտագործել սամիթի սերմերի թարմ փնջերը/ зонтики укропа/...բայց եթե չի լինում... բավարարվում ենք թարմ սամիթով...
Սխտորները նախկինում ամբողջական էի օգտագործում... հիմա բաժանում եմ բարակ շերտերիև այդպես օգտագործում..., քանի որ այն և սամիթը մեր տան անդամները չեն օգտագործում...և այն միայն հաճելի համ
հաղորդելու համար է ...
Ուրեմն ամեն բանկայի մեջ լցնում եմ սամիթի թարմ սերմերով փնջերից, սխտորի շերտեր, դափնետերև, սև հատիկավոր պղպեղ,կանաչ պղպեղից շերտեր,,,/եթե սիրում եք կարող եք նաև կծու ավելացնել/,
ՑԱՆԿՈՒԹՅԱՆ ԴԵՊՔՈՒՄ՝ ՆԱև
Ամեն բանկայի մեջ ԲԱՀԱՐ/մի քանի հատիկ душистый перец/ և նաև փոքր գլուխ սոխից կտրված կլորակներ...
ևՍ ՑԱՆԿՈՒԹՅԱՆ ԴԵՊՔՈՒՄ...✅
կարող եք ավելացնել ամեն բանկայի մեջ ըստ ձեր ցանկության...
1 ճաշի գդալ ձեթ,
Գազար
Փոքր կիտրոնի շերտեր
Սև կամ կարմիր հաղարջի տերևներ,
Բալի տերևներ,
ՆԵԽՈՒՐ/քարաուզ/ և այլն
Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ ես լցրել եմ...
1 դեսերտի գդալ աղ /դուք կարող եք 1թեյի գդալ լցնել/
1 թեյի գդալ էսենցիա 75%-ոց
1թեյի գդալ շաքարավազ....
Վրան լցնում եմ եռացրած ջուր/ սակայն կարող եք նաև սառը ծորակի ջուր լցնել/
ՉՄՈՌԱՆԱՄ ԱՍԵԼ, ՈՐ ՇԱՏ ԴԱՓՆԵՏԵՐև ՉԼՑՆԵՔ ՄԵՋԸ ԱՅՆ ՏՀԱՃ ԴԱՌՆԱՀԱՄ ԿՏԱ ՎԱՐՈՒՆԳՆԵՐԻՆ;
Ստերիլիզացնում եմ 8-10 րոպե և մեր համեղ վարունգը պատրաստ է... Այն Խրթխրթան-կրթկրթան 😂 է և համեղ...
ԴԵ ԻՆՉ ......ԲԱՐԻ ՀԱՄՏԵՍՈՒՄ👍👩🍳:
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2