Предыдущая публикация
Բաղադրատոմսը
Խմորը
1 տուփ կարագ
1 տուփ թթվասեր կամ մեկ բաժակ մածուն
2 ճաշի գդալ շաքարավազ
2 հատ ձու, մեկն ամբողջությամբ, մյուսի միայն սպիտակուցը, դեղնուցը պահում ենք վրան քսելու համար
0.5 թ գ սոդա
վանիլ
1 պտղունց աղ
2-3 բ ալյուր, ավելացնել քիչ քիչ, որ ստացվի փափուկ , ձեռքերին չկպչող խմոր...
Խորիզը
3-4 ճաշի գդալ հալած յուղ կամ 120 գրամ փափուկ կարագ
1 բաժակ ալյուր
1.5 բ շաքարի փոշի կամ 1 բ շաքարվազ
Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել ...0.5 թ գ հիլ կամ դարչին
1 բաժակ բոված, մանր կտրատած ընկույզ
վանիլին-
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 7