👍👍👍😋
Ընտիր... անչափ համեղ և արոմատիկ...
Բաղադրիչները:
ՍՄԲՈՒԿ- 2 հատ մեծ
Բուսական յուղ տապակելու համար...
Ընկույզից միջուկի համար :
-Ընկույզ - 200 գրամ
Թթվասեր- - 100 գրամ
Սխտորի փոշի կամ սխտոր 1-2 ատամ
Խմելի-սունելի- ½ թեյի գդալ
Համեմի աղացած սերմ- ½ թեյի գդալ
Համեմ- կես փունջ
Աղ-Սև պղպեղ- ըստ համի
Պատրաստման ձևը:
Կտրում ենք սմբուկը բարակ կլորակներով Տապակում ենք բուսայուղի մեջ երկու կողմից մինչև ոսկեգունելը: Տապակված կլորակները դնում ենք անձեռոցիկի վրա, որ ավելորդ ձեթը ներծծվի: Պատրաստում ենք ընկուզային միջուկը: Բլենդերի մեջ աղում ենք ընկույզը, որից հետո ավելացնում ենք կամ սխտորի փոշին կամ ճզմած սխտորը,կտրտած համեմը , խմելի - սունելին, համեմի սերմը ,աղը, սև պղպեղն ու թթվասերը/կարող եք փոխարինել մայոնեզով/:Լավ խառնում եք... Սմբուկի շերտերի կեսի չափով լցնում եք 1 թեյի գդալ միջուկը, ապա միջուկի վրա շրջում եք սմբուկի մյուս կեսը և ստացվում է կիսալուսնաձև....Մատուցում ենք զարդարելով նռան հատիկներով...մաղադանոսի տերևներով և թթվասերով...
ՓՈՐՁԵՔ ...ՁԵԶ ՇԱՏ ԴՈՒՐ ԿԳԱ.... 👍✅💁
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ .....
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2
ՍՄԲՈՒԿԻ ԿԼՈՐԱԿՆԵՐԸ ԼՑՈՆՈՒՄ ԵՆՔ ԱՅՍՊԵՍ....