ՈՂՋՈՒՅՆ!!!!
Սիրելի խմբակիցներ, որոշեցի որ ես էլ անմասն
չմնամ և պատրաստեցի մեր ավանդական մածունով ԳԱԹԱՆ
Ոչ մեկին չեմ ուզում նեղացնել, պարզապես
ծաղկաքաղ եմ արել և թխել։
Շատ փափուկ ու համեղ գաթա ստացվեց։
ԽՄՈՐԻ ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆԸ
200գր. կարագ
2. 5 կամ 3 բաժակ ալյուր
1 բաժակից մի քիչ ավելի մածուն
0. 5 բաժակ շաքարավազ
2 ձվի դեղնուց
1 տուփ փխրեցուցիչ
1 պտղունց աղ
Խմորը պատրաստելու ընթացքում, եթե պետք լինի ավելացնում եք ալյուր։ Պատրաստի խմորը
փաթաթել եմ սննդային թաղանթով և 1 ժամ թողել սառնարանում։ Այդքան խմորից պատրաստել եմ 2 գաթա։
ԽՈՐԻԶԻ ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆԸ
1 բաժակ շաքարավազ
1 բաժակ ալյուր կամ մի քիչ ավելի
100 գր. կարագ
Վանիլին
Գաթայի երեսին քսել եմ ձվի դեղնուց 1թգ. կաթի հետ միասին։
Թխել եմ 180* 25-30րոպե մինչև լավ վարդագունի։
ԱՆՈՒՇ ԼԻՆԻ
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев