ԽՄՈՐԸ.. - 3 հատ ձու,0,5 լիտր ջուր,1 թեյի գդալ աղ և ալյուր այնքան որ դառնա պինդ խմոր...Խմորը թողնում ենք , որ հանգստանա 30 րոպե... ծածկում ենք , որ չչորանա...
ՖԱՐՇԸ.... 500 գրամ տավարի միսը 3-4 հատ գլուխ սոխի հետ աղալ մսաղացով, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մանր կտրատված կանաչիներ( ռեհան, համեմ,մաղադանոս) .... Սեղանին քսում ենք բուսայուղ և վրան գրտնակում խմորը...կտրում ենք խմորից փոքր քառակուսիներ և մեջտեղում դնում 1 թեյի գդալ մսի ֆարշը...և երկու կողմից սեղմում խմորն այնպես որ նավակի տեսք ստանա....Այդ խմորից նավակները դնում ենք յուղ քսած տապակի մեջ ...շարելով կողք-կողքի և տեղափոխում ջեռոց ու եփում ցածր կրակի տակ մինչև նավակների տակից առաջանա ոսկեգույն կեղև... Որից հետո ավելացնում ենք եռացրած ջուր կամ բուլյոն այնքան , որ նավակները ծածկվեն...Եփում ենք այնքան մինչև ջուրը քաշվի ... գոլորշիանա. Եփման պրոցեսում եթե հարկ լինի կարող եք ջուր կամ բուլյոն ավելացնել.... ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ....
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 4