ՓՈՐՁԵՔ ՊԱՏՐԱՍՏԵԼ ԿԱՐԾՈՒՄ ԵՄ ՁԵԶ ՆՈՒՅՆՊԵՍ
ԴՈՒՐ ԿԳԱ...👍✌️👩🍳
Ուտեստի պատրաստման համար
անհրաժեշտ է....
Տավարի աղացած միս-500 գր
Գլուխ սոխ-1հատ
Խառը կանաչի-կես կապ...
Թթվասեր-2-3ճաշի գդալ
Պատրաստի չամանի մածուկ-2 ճաշի գդալ
Դդմիկ-1հատ
Սմբուկ-1հատ
1-2 ճաշի գդալ ձեթ
Կարագ կամ յուղ-1-2 ճաշի գդալ տապակի վրա քսելու համար...
Աղ, Սև պղպեղ...Ըստ համի
Պատրաստում ենք այսպես...
Տավարի աղացած մսին ավելացնում ենք աղացած գլուխ սոխը,,,, կտրտած խառը կանաչին...աղ սև պղպեղ,,, և խառնում թթվասերով պատրաստված մասսայի կեսը... մյուս կեսը խառնելու ենք կուբիկներով կտրտած դդմիկի ու սմբուկի հետ... ԹԹվասերին ավելացնում ենք չամանի մածուկը, ձեթը, աղ, պղպեղ ու լավ խառնում... Մասսայի կեսը լցնում ենք մսի վրա ու լավ խառնում... մյուս կեսի մեջ լցնում ենք բանջարեղենը ու նորից լավ խառնում.... Յուղ կամ կարագ քսած տապակի մեջտեղի մասում դնում ենք բանջարեղենը իսկ կողքի մասերում շարում ֆարշը՝ փոքրիկ քյաբաբների տեսքով : Դնում ենք ջեռոցի մեջ մինչև պատրաստ լինելը....
Բարի ախորժակ.....
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1