-Այս ուտեստը պատրաստում ենք այսպես...
Տավարի աղացած - մսին --0,5 կգ ավելացնում ենք 1-2 հատ գլուխ սոխ, կտրտած կանաչեղեն, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ----Կես հատ լավաշը փռում ենք սեղանին--- վրան հավասարապես բարակ շերտով տարածում մսի ֆարշը---- և ռուլետի նման փաթաթում- --որից հետո կտրում ենք կտորների , հագցնում խոհարարական փայտիկների վրա ու տեղադրում փակ կափարիչով տարրայի մեջ--- Դնում ենք ջեռոցի մեջ մինչև պատրաստ լինելը---Եթե կափարիչով չփակեք, լավաշը մինչև մսի եփելը կչորանա-Ըստ ձեր ցանկության կարող եք նաև միսը նախապես տապակել հետո նոր լցնել լավաշի վրա ինչպես նաև վրան հարած ձու քսել նոր դնել ջեռոց: --- Երկու դեպքում էլ համեղ է ստացվում- -Կարող ենք մատուցել կարտոֆիլից պատրաստված պյուրեի հետ -
Բարի ախորժակ-
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 5