Предыдущая публикация
Arusyak Avagyan@
Տորթ "Անջելինա Ջոլի"
6 ձու,1,5 բաժակ շաքար,1սուրճի բաժակ ձեթ,1,5 բաժակ կաթ:Ալյուրի մեջ լցնել 1թեյի գդալ սոդա,1թեյի գդալ փխրեցուցիչ,3 ճաշի գդալ կակաո,ալյուրը այնքան որ լինի բիսկվիտնի խմոր/ալյուրը աչքաչափով եմ անում, էնքան որ գդալից ծորա/ : Բիսկվիթը բաժանել երեք մասի/այսինքն 3 շերտով եք թխում 1 բիսկվիթ չէ/: Տապակի մեջ դնել յուղաթուղթ:
Կրեմ:Եփովի կրեմ+կարագ+վանելին:
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 7