Предыдущая публикация
փափկեցրած կարագը հարել 1 բ. թթվասերի կամ մածունի հետ, 1 թ/գ սոդա, մի պտղունց աղ, վանիլ ըստ ցանկության և 3 բ. ալյուր: Խմորը բաժանել ընկույզի մեծության գնդիկների, գրտնակել, մեջը դնել միջուկը, եզրերը միացնել, շրջել մյուս կողմ, բանանի ձև տալ և եփել: Վերջում վրան ցանել շաքարի փոշի: Միջուկ` 2 տուփ կաթնաշոռ, 1բ. շաքարավազ, 0,5 բ. ալյուր:
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1