Предыдущая публикация
მურაბა
მასალა:
ვაშლი 1კგ.
შაქარი 1,5კგ.
წყალი 2 ჩ/ჭ.
მომზადება:
ვაშლები გადავარჩიოთ,
პატარა ყუნწები დავუტოვოთ,
წვრილი ჩხირით აქა-იქ
დავჩხვლიტოთ, ჩავყაროთ
ჯამში, დავასხათ მდუღარე
წყალი და ასე გავაჩეროთ 10-15 წუთი. შაქრითა და
წყლით მოვადუღოთ სიროფი,
ჩავყაროთ გაციებული ვაშლი
და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი
წესით. მურაბა მზად იქნება,
როცა ვაშლი და სიროფი
გამჭვირვალე, ქარვისებური
გახდება.

Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2