5 РЕЦЕПТОВ ТВОРОГА, КОТОРЫЕ ПРОСТО НЕОБХОДИМО ПОПРОБОВАТЬ 1. Творожный рулет с бананом: фитнес-десерт Ингредиенты: • овсяные хлопья 5 ст. л. • творог обезжиренный 300 г • два небольших банана 200 г • яйцо 1 шт. • стевия по вкусу Приготовление: 1. Тесто: измалываем хлопья в муку. Соединяем творог, стевию, муку и яйцо. Вымешиваем тесто. Оно слегка липнет к рукам. Разделяем на 2 части, под 2 банана. 2. Раскатываем тесто, не очень тонко. 3. Кладем банан ближе к одному из краев и за
The photo was deleted or is not publicly available
Show more
ПЛЯЦОК "Кора вишні" Форма 20 на 30см Для верхнього і нижнього коржа: 8 білків 3 жовтки 200 г цукру-пудри 200 г кокосу 200 г посічених горіхів 200 г клюкви (сушеної) 1 ч. л. порошку(з верхом) 1 ст. л. борошна Бісквіт: 4 яйця 4 ст. л. цукру 4 ст. л. борошна 0,5 ч.л. порошку до печива Шоколадна помадка: 150 г шоколаду 3 ст л сметани 1 ст л коньяку Крем: 400 мл вишневого соку ( я взяла пакетований, заводський) 1 пач вишневого пудингу (польський Budyn) 4 ст л цукру 300 гр масла До 250 гр соку додаємо цукор, розмішуємо до розчинення і кладемо на вогонь. В решті соку розводимо пудинг. Коли сік в каструльці почне кипіти - тонкою цівкою вливаємо розведений пудинг, безперервно помішуючи. Даємо поваритись 1-2 хв, постійно мішаємо. Коли охолоне збиваємо з маслом. ВАЖЛИВО: масло має бути кімнатної температури. Спочатку треба збити саме масло, а потім по 1 ложці додаємо пудинг, не перестаючи збивати. Коли перекладала - дала до крему в"ялену вишню. Коржі: Білки збити з пудрою, додати жовтки. Поступово додати решту продуктів. Спекти два коржі. Треба пекти відразу у двох формах, бо тісто сідає швидко. Якщо такої можливості нема, то розділіть продукти і робіть заміс окремо. Бісквіт: Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно, порошок. Випікати при 170 гр 30 хв. Шоколадна помадка: Розтопити шоколад на водяній бані,додати сметану, коньяк,перемішати. Змастити помадкою бісквіт з обох боків. Верх залити вишневим желе
lyuba lyubalyuba
27 March 2016
  • 0
Надежда Коморник
27 March 2016
Выглядит аппетитно.а чем можна заменить пудинг?
  • 0
oksana nakonechna
30 March 2016
  • 0
Танюша Лоїк
  • 0
Ірина Коцовська(Паламар)
14 Apr 2016
в склад пудингов входит кукурузный крохмал и ароматизаторы, можна, наверное, и картофельным заменить.
  • 0
ღ✿ღ♥௸НаТалиЯ௸♥ღ✿ Украина
18 Aug 2016
вместо крема на пудинге можно использовать такой крем-суфле:
вишневый йогурт-400 мл
сливки 33%-200 г
вишневый сок -100 г
сахар-2ст. л.
желатин -25 г
В желатин вливаем вишневый сок и оставляем набухать 15-30 мин
В йогурт всыпаем сахар,перемешиваем,когда остынет желатин(чуть-чуть),вводим его тонкой струйкой в йогурт,интенсивно перемешивая.
Полученную смесь отправляем в холодильник до легкого загустения(я не отправляю)
Сливки взбиваем в пену.
Когда йогурт начнет подстывать,перемешайте его(если комкуется,пробейте миксером)
Теперь можно сливки аккуратно вводить в йогурт и перемешать.Если жидковато,можно либо заливать в кольцо,либо подождать ,пока подзастынет и намазвать на корж.
  • 3
ღ✿ღ♥௸НаТалиЯ௸♥ღ✿ Украина
18 Aug 2016
еще можно положить поверх суфле вишни ,проваренные 10 мин в сахарном сиропе(откинуть на сито,дать стечь сиропу)
  • 1
Оксана Сидорук
  • 0
ЛЕСЯ МАТВІЇВ
  • 0
Таня Кохан(П'єкна)
15 May 2017
Дуже смачний...особисто пекла...правда без клюкви...пробуйте не пожалієте...дякую за рецепт...
  • 0
Наталія Яворська
31 Oct 2017
Добрий день. Підкажіть будь -ласка желе на верх торта на скільки води розводити пачку.Дякую
  • 0
Галина Мирошниченко
3 Feb 2018
1 пачка пудинга это сколько грамм?
  • 0
Log in or sign up to add a comment