Форма 20 на 30см
Для верхнього і нижнього коржа:
8 білків
3 жовтки
200 г цукру-пудри
200 г кокосу
200 г посічених горіхів
200 г клюкви (сушеної)
1 ч. л. порошку(з верхом)
1 ст. л. борошна
Бісквіт:
4 яйця
4 ст. л. цукру
4 ст. л. борошна
0,5 ч.л. порошку до печива
Шоколадна помадка:
150 г шоколаду
3 ст л сметани
1 ст л коньяку
Крем:
400 мл вишневого соку ( я взяла пакетований, заводський)
1 пач вишневого пудингу (польський Budyn)
4 ст л цукру
300 гр масла
До 250 гр соку додаємо цукор, розмішуємо до розчинення і кладемо на вогонь. В решті соку розводимо пудинг. Коли сік в каструльці почне кипіти - тонкою цівкою вливаємо розведений пудинг, безперервно помішуючи. Даємо поваритись 1-2 хв, постійно мішаємо.
Коли охолоне збиваємо з маслом. ВАЖЛИВО: масло має бути кімнатної температури. Спочатку треба збити саме масло, а потім по 1 ложці додаємо пудинг, не перестаючи збивати.
Коли перекладала - дала до крему в"ялену вишню.
Коржі:
Білки збити з пудрою, додати жовтки. Поступово додати решту продуктів. Спекти два коржі. Треба пекти відразу у двох формах, бо тісто сідає швидко. Якщо такої можливості нема, то розділіть продукти і робіть заміс окремо.
Бісквіт:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно, порошок. Випікати при 170 гр 30 хв.
Шоколадна помадка:
Розтопити шоколад на водяній бані,додати сметану, коньяк,перемішати. Змастити помадкою бісквіт з обох боків.
Верх залити вишневим желе
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 14
вишневый йогурт-400 мл
сливки 33%-200 г
вишневый сок -100 г
сахар-2ст. л.
желатин -25 г
В желатин вливаем вишневый сок и оставляем набухать 15-30 мин
В йогурт всыпаем сахар,перемешиваем,когда остынет желатин(чуть-чуть),вводим его тонкой струйкой в йогурт,интенсивно перемешивая.
Полученную смесь отправляем в холодильник до легкого загустения(я не отправляю)
Сливки взбиваем в пену.
Когда йогурт начнет подстывать,перемешайте его(если комкуется,пробейте миксером)
Теперь можно сливки аккуратно вводить в йогурт и перемешать.Если жидковато,можно либо заливать в кольцо,либо подождать ,пока подзастынет и намазвать на корж.