Ingredients:
1.Large shrimp 120 gr
2.Flounder filet 80 gr.
3.Shallot 30 gr.
4.Garlic 10 gr.
5.Ginger 10 gr.
6.Lemon grass 5 gr.
7.Chilli paste 5 gr.
8.XO sauce 5 gr
9.Water 250 ml
10.Cornstarch 5 gr.
11.Pock-choy 30 gr.
12.Broccoli 20 gr.
13.Shitake Mushroom 20 gr
14.Shilken tofu 30 gr.
15.Leek 10 gr.
16.Coriander 5 ml
17.Grapeseed oil 30 ml
Method of Preparation
1.saute shallots and garlic until fragrant then add other seasonings
2.after well mixed Thicken with corn starch and then add the vegetables and mushroom materials with seafood
3.Simmer and then close behind until cooked
4.Arrange on platter and
5. serve immediately.
Мы используем cookie-файлы, чтобы улучшить сервисы для вас. Если ваш возраст менее 13 лет, настроить cookie-файлы должен ваш законный представитель. Больше информации
Нет комментариев