Предыдущая публикация
Кремдер мен балмұздақтар үшін майлылығы 33%-дан басталатын кілегей қолданылады, басқа 10-20% кілегейлер шайқалмайды, тіпті тырыспаңыз.
Кілегей салқын болуы керек, әйтпесе ол қажетті консистенцияға дейін шайқалмайды. Төмен жылдамдықпен шайқауды бастаңыз және бірте-бірте ең көп жылдамдыққа барыңыз, мұнда 7 минуттан сәл көп уақыт кетті.
Кілегей қоюланғаннан кейін миксерді өшіріңіз, әйтпесе шамадан тыс көпірту қаупі бар, бұл жағдайда кілегей айырылып, сарысу бөліне бастайды және кілегейіңіз сүзбеге ұқсас біркелкі емес массаға айналады.
Ал дұрыс шайқалған кілегейден дәмді үй балмұздағын немесе торттарға арналған кремді жасауға болады. Баршаңызға ас дәмді болсын.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев