Інгредієнти:
100 г вершкового масла
50 г цукрової пудри
1 білок
200 г борошна
щіпка морської солі
3-4 капельки мигдалевої есенції
абрикосовий джем чи шоколад
Деко застелити папером для випічки. Масло кімнатної температури збити з цукровою пудрою, додати білок , знову збити . Всипати борошно , додати сіль , мигдалеву есенцію , збивати до тих пір , поки тісто не почне збиратися навколо вінчиків міксеру. Тісто злегка вимісити руками , сформувати з нього "колобок" і залишити на 10 хвилин.
Зробити маленькі кульки , в яких зробити поглиблення за допомогою пальця , викласти печиво на папір і поставити в холодильник на 1 годину. Духовку розігріти до 190 градусів.
Випікати печиво 6-8 хвилин , дістати , знову зробити поглиблення пальцем або ручкою ложки , повернути в духовку і випікати ще 6-8 хвилин. Печиво має підрум'янитися знизу і залишитися світлим зверху , чим довше воно випікається , тим більше вірогідність того , що може потріскатися .
Гаряче печиво посипати цукровою пудрою (через ситечко ) , поглиблення заповнити джемом або розтопленим шоколадом.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев