Інгредієнти:
100 г вершкового масла
100 г цукру
3 яйця
200 г сметани (10-20%)
3 ст. л. порошка какао
2 ч. л. розпушувача
150-200 г борошна
крем:
100 г вершкового масла
150 г коричневого цукру (або білого)
100 мл вершків 33-35%
ванільна паличка (або 2 ч. л. ванільного цукру)
Масло розтерти з цукром. Додати яйця, перемішати. Додати сметану, перемішати.
Додати какао, перемішати. Додати розпушувач, замісити не дуже густе тісто.
Формочки змастити маслом, викласти тісто, заповнюючи формочки на 2/3.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 25-30 хвилин.
Готуємо крем.
Паличку ванілі розрізати вибрати насіння. Масло розтопити. Додати цукор. Додати вершки.
Додати насіння ванілі (ванільний цукор додати на цьому ж етапі), перемішати.
При постійному помішуванні довести масу до кипіння.
Кип'ятити впродовж п'яти хвилин. Охолодити.
Охолоджену масу збити. (охолодити в холодильнику)
З допомогою шприца, або ж просто ложкою викласти крем на холодні кекси.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев