Відмінний закусочний торт, який зведе з розуму ваших гостей.
Тісто листкове дріжджове – 05 кг;
Консерва рибна (типу сардини) — 1 банка;
Твердий сир – 015 кг;
Моркву і цибулю — по 2 середніх;
Майонез 67% – 1 маленька упаковка;
Спеції і масло для смаження.
Спекти коржі. Рибу висипати в миску, пом'яти разом з її соком. Сир натерти на тертці (середньої). Овочі обсмажити до готовності на рослинному маслі.
Перший корж викладаємо на блюдо, промазуємо майонезом і шаром рибної консерви. Укладаємо наступний корж, а на нього — майонез і моркву з цибулею. Наступний корж покриваємо соусом і сиром. Далі усі шари укладаємо спочатку. Бажано дати торту просочитися півдня. У своїй суті такий торт дуже нагадує салат Мімозу по класичному рецепту , тільки з додаванням тесту.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев