Go'sht va kartoshka go'shti
Tarkibi:
Sigir eti - 500 g
Kartoshka - 1 kg
Tuxum - 1 dona.
Sut - 250 ml
Sariyog '- 100 g
Piyoz - 1 dona.
Pishloq - 50 g
Tuz, qalampir - ta'mga
Tayyorlanishi:
1. Tovuqli suvda kartoshkani cho'chitish va qaynatish. Suvni to'kib tashlang, 50 g sariyog 'qo'shing va meshda maydalang.
2. Sutni qizdiring va kartoshka pyuresini qo'shing. Bir hilga qadar aralashtiring.
3. Peel va yaxshi piyoz choping. Yog 'bilan oltinga qadar qovuraylik.
4. Tayyor bo'lguncha, aralashtirib, idishlarni kesib bo'lgunga qadar maydalangan go'sht va qovurdosh qo'shing. Tuz va katta idishga olib boring.
5. Dazmol ozgina soviganida, tuxumni harakatlantiring va yaxshilab aralashtiring.
6. Pechni sariyog' bilan pishirish uchun moyni surting. Kartoshka pyuresi bilan pichanni joylashtiring.
7. 15 daqiqa pishirib, tashqariga chiqib, maydalangan pishloq sepib, yana 5 daqiqa pishirishga qo'ying.
Tovuq va sabzavotli go'sht
Tarkibi:
Tovuq filesi - 350 g
Piyoz - 1 dona.
Shirin qalampir - 1 dona.
Seldereyk stalchasi - 2 dona.
Sut - 150 ml
Pishloq - 100 g
Tuxum - 1 dona.
Tuz, qalampir - ta'mga
Tayyorlanishi:
1. Tovuqli filitralarni tuzli suvda sotishga qadar qaynatib oling.
2. Kesilgan filitralarni kublarga aylantiring.
3. Barcha sabzavotlarni tozalash. Piyoz chiziqlar, shirin qalampir - kubiklar, selderey - bo'laklarga kesib oling.
4. Zaytun yog'idagi piyozni, so'ngra shirin qalampir va seldereyni qovuring.
5. Sabzavotlarni tovuq filetalari bilan aralashtirib, har bir narsani pishirish idishga joylashtiring.
6. Tuxumni sut va pishloq bilan to'kib tashlang, tovuq filetosining hosil bo'lgan qorishmasini quying. Tayyorlangan pishloq bilan sug'orib oling.
7. Pechni 15 daqiqa davomida pishiring.
Brokkoli va pishloqli go'sht
Tarkibi:
Brokkoli - 500 g
Tuxum - 5 dona.
Smetana - 300 g
Qattiq pishloq - 200 g
Sariq - 2 osh qoshiq. l.
Breadcrumbs - 2 osh qoshiq. l.
Tuz, qalampir - ta'mga
Tayyorlanishi:
1. Brokkoli tuzlangan suvda qaynatib oling.
2. Tuxum, smetana va maydalangan pishloq, tuz va qalampir aralashtiriladi.
3. Yog 'pishirish idishi bilan yog'lang, yog'sizlanishga, brokkoli seping va tuxum aralashmasini to'ldiring.
4. 25 daqiqa davomida oldindan qizdirilgan pechda pishiring.
Makaron va jambon bilan go'sht
Tarkibi:
Makaron mahsulotlari - 150 g
Xom - 200 g
Sariq - 4 osh qoshiq. l.
Tuxum - 3 dona.
Smetana 150 g
Yashil no'xat - 200 g
Pishloq - 150 g
Sarimsoq - 1 tish
Tuz, qalampir - ta'mga
Tayyorlanishi:
1. Moyni qaynatib oling, suvni to'kib tashlang, sariyog 'qo'shing.
2. Jamboni kesib oling va sarimsoq bilan ozroq qovurdingiz.
3. Tuxumni smetana bilan to'ldiring, pishloq qo'shing va yaxshilab aralashtiring.
4. Alohida piyola, makaron, yashil no'xat va jambon aralashtirib, har bir narsani shakli.
5. Tuxum aralashmasini to'kib tashlang, taxminan 15 daqiqa davomida maydalangan pishloq va pishiring.
Guruch va qo'ziqorinli go'sht
Tarkibi:
Rays - 500 g
Tuxum - 2 dona.
Qattiq pishloq - 250 g
Champignons - 500 g
Piyoz - 2 dona.
Tuz, qalampir - ta'mga
Tayyorlanishi:
1. Guruchni tuzli suvda pishiring.
2. Qo'ziqorinlarni kichik bo'laklarga kesib oling, piyozni chayqatib, ingichka chop qil.
3. Piyozni, keyin qo'ziqorinni qovuring.
4. Guruchni va yarim pishloqni aralashtiramiz.
5. Yog'li shaklda yarim guruchni, keyin piyoz bilan qo'ziqorinni, qolgan guruchni joylashtiring. Grated pishloqning ikkinchi yarmiga seping va bir necha qo'ziqorin bilan bezang.
6. 15 daqiqa pishirib.
Yoqimli ishtaha!
The Yo'riqni saqlang, shunda uni yo'qotmaysiz!
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев