Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ
հասուն բանան - 3
ձու - 2
շաքարավազ - ½ բ.
կաթ - ½ բ.
հնդկընկույզի քերուք - ½ բ.
ալյուր - 1 բ.
աղ
սոդա - ½ թ.գ.
վանիլին - ½ թ.գ.
դարչին - ½ թ.գ.
Պատրաստման եղանակը
Հարել ձուն և կաթը, ավելացնել շաքարավազը, ալյուրը և համեմունքը:
Խառնել հըդկընկույզի քերուքը, հալած յուղն ու ճզմած բանանը:
Տապակել չկպչող տապակի մեջ, ցածր կրակով:
Առաջին կողմը եփվելուց հետո, դարձնել փենկեքսը և եփել երկրորդ կողմը:


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев