Інгредієнти:
-5 середніх варених картоплин
-2 яйця
-100 г панірувальних сухарів
-100 г твердого сиру
-рослинна олія (для смаження)
-чорний мелений перець, сіль
Приготування:
Картоплю почистити, відварити, натерти на дрібній тертці. Посолити, поперчити (можна додати улюблені спеції, я додала лише чорний перець). Сир нарізати "брусочками". Яйця збити виделкою. Вологими руками сформувати картопляні палички, в середину покласти сир, вмочити в яйце, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити з усіх боків на олії до утворення золотистої скоринки. Подавати картопляні палички можна гарячими або теплими.
Приємного апетиту!
https://m.ok.ru/dk?st.cmd=altGroupMain&st.groupId=59165581049901&_prevCmd=altGroupMediaThemeComments&tkn=4415
https://lady-day.ru/kartofel-po-derevenski-s-chesnokom-i-hrustyashhej-korochkoj/
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2