Предыдущая публикация
აგერ თქვენც გირჩევთ :)
შაქარი 200 გ
წყალი 100 მლ
კვერცხის ცილა 4 ცალი
მომზადება:
შაქარს დაასხით წყალი და დადგით საშუალო ცეცხლზე.
ხარშეთ 30 წუთი, სანამ სიროფს არ მიიღებთ.
სიროფი მზად არის თუ არა გავიგებთ შემდეგნაირად: რამდენიმე წვეთი ჩაასხით ცივ წყალში, თუ ბურთის ფორმა მიიღო, მზად არის.
ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის ცილა მკვრივი მასის მიღებამდე
წვრილი ნაკადით ჩაუშვით ათქვეფილ ცილაში ცხელი (არა მდუღარე) სიროფი, თან თქვიფეთ შეუჩერებლად 10 წუთი.
კრემი მზად არის! მორთეთ სასურველი ტორტი ან ნამცხვარი...


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 17