Предыдущая публикация
КАБАК СОГЫ
❗Рецептны укый башлаганчы 💓куеп,дустыгызга җибәреп куегыз🌹
📝4 кг чистартылган кабак
📝8 литр су
📝700 гр шикәр
📝1 тулы аш калагы лимон кислотасы
📝2 лимон һәм 8 апельсин согы.
Кабакны суның яртысын салып зур кәстрүлдә пешерәбез. Пешеп чыккач, калган суны, шикәр, лимон кислотасы, лимон һәм апельсин согын салып тагы кайнатып чыгарабыз. Аннан соң блендер белән шылдыр-былдыр китерәбез дә стерельләштерелгән банкаларга ябабыз.
Натураль, мякотьлы кабак согы әзер👌
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2