Многие поделились правильной инструкцией, и мы поясним её:
1. Сосиски нужно варить в оболочке — тогда они не разварятся и сохранят свою форму;
2. Класть сосиски нужно в холодную воду, чтобы они равномерно нагрелись и не лопнули;
3. Не нужно варить сосиски долго: они уже готовы к употреблению, их нужно лишь разогреть. Достаточно 2-3 минут после закипания воды.
Следуйте инструкции и наслаждайтесь идеальными сосисками!
Полезные ссылки:
— Telegram-бот для оформления бесплатной доставки по Ташкенту: https://ok.me/Rye — Telegram-канал, чтобы узнавать о наших новостях и акциях в удобном формате: https://ok.me/yJi9 — Адреса магазинов с продукцией «БАХТ» в вашем городе: https://ok.me/LrZW _____
O'tgan hafta odatda kolbasani qanday pishirasiz, deb so'ragan edik. Ko'pchilik to'g'ri usul bilan o'rtoqlashdi va biz unga tushuntirish berib o‘tmoqchimiz:
1. Sosiskalarni qobig‘ida qaynatish kerak — shunda ular hil-hil bo‘lib ketmaydi va shaklini saqlab qoladi;
2. Sosiskalar bir tekis qizishi va yorilib ketmasligi uchun ularni sovuq suvga solish kerak;
3. Sosiskalarni uzoq pishirishning hojati yo'q: ular yeyish uchun tap-tayyor, faqatgina isitib olish kifoya. Qaynab chiqqanidan keyin 2-3 daqiqa qaynatish yetarli bo‘ladi.
Ko'rsatmalarga rioya qiling va mukammal sosiskalardan bahramand bo'ling!
Foydali havolalar:
— Toshkent bo‘ylab bepul yetkazib berishni rasmiylashtirish uchun Telegram bot: https://ok.me/Rye — Yangiliklarimiz va aksiyalarimiz haqida qulay formatda ma’lumot olish uchun uchun Telegram kanalimiz: https://ok.me/yJi9 — Sizning shahringizda "BAHT" mahsulotlari mavjud bo‘lgan do‘konlarning manzillari: https://ok.me/LrZW
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 4