Та й склад радує, особливо якщо використовувати майонез домашнього приготування.
ІНГРЕДІЄНТИ:
5 курячих яєць
4 перепелиних яйця
200 гр сиру
3 шт. курячого філе
3 зуб. часнику
5 кілець ананаса
200 гр майонезу
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити і порізати дрібними кубиками.
2. Відварити курячі та перепелині яйця. Перепелині залишити для прикраси. У курячих відокремити білок від жовтка і натерти на тертці в окремі посудини. Білок — на крупній тертці, жовток — на дрібній.
3. У сиру відрізати кілька тонких скибочок для прикрашання, решту натерти на дрібній тертці.
4. Ананаси порізати шматочками.
ЯК ЗІБРАТИ САЛАТ:
3. Білок + майонез.
4. Жовток + майонез. Залиште частина жовтка на посипання зверху.
5. Сир + майонез + часник.
Кожен шар промазати майонезом. Повторити шари ще раз. На верхній шар сиру не класти часник, він йде тільки на середній шар. Прикрасити верх жовтком, пластинками сиру і мишенятами.
Мишенят робити дуже просто. Зверху яйця зробити два надрізи для вушок з сиру. Очки — з чорного перцю горошком, носик — з горошини гірчиці, хвостик — з сиру.
Щоб салат мав вигляд розрізаного шматка сиру, потрібно заздалегідь поставити на блюдо кут з картону, а потім акуратно прибрати його. Мишку всередині розрізу закріплюємо зубочисткою.
Смачного !!!
http://www.rivne.babyservice.ua/staty/vidguki_matus_pro_molokovidsmoktuvach_avent.html
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев