Дітлахи, як правило, полюбляють шоколадні сирки з різними начинками та смаками. А знаєте, що їх можна легко і просто приготувати в домашніх умовах зі звичайного шоколаду і сиру? Такі сирки значно корисніші, тому що не містять різних консервантів та хімічних добавок.
Ще такий десерт смакуватиме надто вибагливим діткам. Оскільки багато з них не люблять їсти сир в чистому вигляді, а ось сирні десерти,вживають з величезним задоволенням. Тому якщо ваше чадо неохоче їсть сир, будьте впевнені, що такий сирок дитя з’їсть з величезним задоволенням.
Можете надати вашим сиркам будь-якого смаку, за бажанням.Також у сиркову масу можна додати курагу чи родзинки.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 200 г сиру (підходить тільки сир з невеликою кількістю вологи),
- 100 г вершкового масла,
- 50 г полуничного або малинового джему,
- 100 г сметани,
- 100 г цукрової пудри,
- 1 плитка шоколаду.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Сир з'єднати зі сметаною, цукровою пудрою і вершковим маслом. Перетерти все до пастоподібного стану.
Шоколад розтопити на водяній бані до рідкого стану. Розлити шоколад в силіконові формочки так щоб він покрив все стінки формочки. Зайвий шоколад видалити ложкою або кондитерським шприцом.
Поставити формочки з шоколадом в морозилку на 30 хвилин для застигання.
Формочки з застиглим шоколадом заповнити на половину сирною масою, середину залишити порожньою для джему. І знову відправити формочки з сирками в морозилку.
Після застигання в середину покласти джем і знову відправити їх в морозилку, щоб шари не змішалися один одним.
Знову вийняти з морозилки і заповнити формочки з сирками сирною масою повністю.
Верх залити шоколадом.
Знову охолодити сирки в морозилці.
Сирки в шоколаді витягти із силіконової форми і подати дитині.
CМАЧНОГО!
http://www.rivne.babyservice.ua/staty/vidguki_matus_pro_molokovidsmoktuvach_avent.html
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев