ЗАПЕЧЁННЫЕ СВИНЫЕ РЕБРЫШКИ
Свиные ребрышки в духовке — отличный вариант второго блюда как для повседневного стола, так и для праздничного застолья.
Ингредиенты:
1,5 кг свиных ребрышек
2 репчатые луковицы
2 зубчика чеснока,
2 столовые ложки меда
3—4 столовые ложки соевого соуса
2 столовые ложки томатной пасты
имбирь
соль и перец по вкусу
Приготовление:
1. Хорошо обмыть ребра водой и нарезать на порционные кусочки (по 3—4 ребра).
2. Для соуса мелко нарезать лук, чеснок, имбирь.
3. В сотейнике смешать нарезанные лук, чеснок, имбирь, добавить мед, соевый соус, томатную пасту.
4. Довести соус до кипения и варить до мягкости лука.
5. Измельчить соус с помощью погружного блендера.
6. Ребра смаза
Yana uchrashdik biz, ko'p yillar o'tib
"Unutmadingmi" - deya so'rading
Shu savoling bilan yuragim ezib
Qanday alamlarga solding – sezmading
Agar unutolsam, seni shunchalar
Yurakdan orzulab kutarmidim hech
Seni eslab, unsiz yig'lab kechalar
Qiynalib zaqqumlar yutarmidim hech
"Sevgi dardini vaqt davolar" - deding
Ovutay dedingmi, naql ishlatib
Yana yuragimni siqding–sezmading
Qalbim o’rtaguvchi dardim eslatib
"Ishq dardini vaqt davolar" – degan
O'zi ishq dardini tortmagan demak
Sevgi tilkalagan yurak qonlari
Ko'zidan yosh bo'lib oqmagan demak
Umr chashmamizdan oqqan u yillar
Sevgi оtashini sovutar biroz
Ammo ishq dardida yongan ko'ngillar
Taqdirga tan berar, ko'nikar xalos!