У нас поки є час «запастися» здоров’ям на цілий рік!
Кожен шматочок кавуна містить мікроелементи, антиоксиданти і вітаміни, які так необхідні нашому тілу. Але про це чомусь мало хто знає.
Лікарі встановили, що щотижневе вживання кавунів у сезон дозрівання, подарує людині здоров’я на цілий рік і забезпечить очищення і лікування всього організму! Але про все по порядку!
Серце
Лікопін - потужний антиоксидант, який благотворно впливає на серце. Також кавун допомагає стабілізувати рівень холестерину.
Шкіра
Вітамін А допомагає шкірі швидше оновлюватися, бути гладенькою і зволоженою.
Нирки
Багато хто знає, що кавун має сечогінний ефект. Виявляється, він допомагає ниркам виводити продукти обміну, при цьому не надаючи на них сильного навантаження. Це особливо варто врахувати людям, що мають проблеми з сечовидільною системою.
Очі
Вітамін А, який міститься в кавуні, попереджає вікові зміни в фоточутливих клітинах очного дна. Також він допомагає запобігти курячій сліпоті, яка часом виникає в літньому віці.
Передміхурова залоза
Згідно з дослідженнями, лікопін знижує ризик раку простати і чоловічого безпліддя.
Кровоносна система
Завдяки ідеальному співвідношенню натрію і магнію нормалізується кров'яний тиск.
М'язи
У кавуні міститься амінокислота L-цитрулін, корисна для м'язів. Доктор Джозеф Меркола з'ясував, що вживання кавунового соку перед спортивним тренуванням зменшує біль у м'язах, які виникають через добу після силового навантаження.
Легені
Вітамін С і інші речовини, що містяться в кавуні, допомагають поліпшити стан легенів. Особливо він корисний при астмі.
Скелет
Кавун допомагає попередити ламкість кісток і суглобів завдяки натрію і лікопіну.


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев