Смачним і корисним! І, звичайно, швидким у приготуванні.
Традиційна основа бутерброду - хліб. Намагайтеся використовувати різні сорти хліба, проте найкращий хліб з борошна грубого помолу, хліб з висівками, хліб із злаковими добавками. Це збільшує поживну цінність бутерброда. Найнепотрібніший хліб для бутерброда - білий.
У стандартному бутерброді зазвичай присутнє масло. Щоб зробити бутерброд смачнішим, урізноманітнити його, можна додавати в масло різні компоненти: змішати масло з зеленню (вийде зелене масло) або ікрою (червоне масло); в масло можна додати рубані яйця, сіль, перець, гострий сир і т.п. Добре приготувати печінковий паштет на вершковому маслі.
Крім масла, намазати на бутерброд можна і так звані бутербродні пасти. Дуже корисно, наприклад, приготувати бутербродну пасту з сиру, змішавши сир, сметану, зелень (за смаком можна додати перець, часник). Якщо Вас бентежить запах часнику, то видаліть всередині кожного зубчика серцевину, користь залишиться, а запах зникне.
Найцікавіше в бутерброді - це «вершина айсберга», тобто те, що лежить на хлібі з маслом. Дієтологи втомилися повторювати, що для дитячих бутербродів вкрай небажано використовувати ковбаси і копченості. Чим можна замінити ковбасу і копченості на бутерброді? Домашньою бужениною, відварним язиком, котлетами. А замість рибних консервів дуже корисно використовувати відварну, смажену або солону рибу. Про користь сиру нагадувати, думаю, не варто.
У бутерброди добре додавати відварені яйця (або яєчню), свіжі овочі, зелень, відварну картоплю, солоні огірки і т.д. Згадайте, як виглядає гамбургер, з чого він складається, і спробуйте спорудити щось подібне, але з якісних домашніх продуктів.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев