Это дивная смесь мяса нескольких разновидностей, фасоли, муки маниоки, риса и апельсиновых ломтиков, которая щедро приправляется соусом из перца и специями.
Около трехсот лет назад фейджоаду придумали рабы, которые смешивали остатки свинины, достающиеся им со стола хозяев, с черными бобами, которыми кормили животных. Фактически у этого блюда африканские корни, но португальцы привнесли в него сосиски и колбасу, а индейцу добавили фарофу (смесь муки маниоку с маслом). Блюдо на любителя, калорийно, жирно и очень сытно. Оно не отличается особыми гастрономическими изысками, но попробовать его непременно стоит.
Легенда бразильського футболу , ой фастфуду - фейджоада . Це дивна суміш м'яса декількох різновидів , квасолі , борошна маніоки , рису і апельсинових скибочок , яка щедро приправляється соусом з перцю і спецій. Близько трьохсот років тому фейджоаду придумали раби , які змішували залишки свинини , що діставались їм зі столу господарів , з чорними бобами , якими годували тварин. Фактично у цієї страви африканське коріння , але португальці привнесли в нього сосиски і ковбасу , а індіанця додали фарофу (суміш борошна маніоку з маслом). Блюдо не для усіх, калорійно, жирно і дуже ситно. Воно не відрізняється особливими гастрономічними вишукуваннями, але скуштувати його неодмінно варто.


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев