Доставка по Україні Новою поштою та Укрпоштою.Замовлення приймаю по телефону 098 645 15 97 або на сайті http://snizhok.prom.ua/g3889400-yagodi-godzh Годжі – це повзучий чагарник сімейства пасльонових, батьківщиною з Тибету. Тендітна лоза вкрита тонкими колючками і досягає 3-5 метрів, звисаючи вниз. Кора має сіруватий відтінок. Квітки – білі з фіолетово-рожевим відтінком.Плоди годжі – невеликі, до 1,5 см в довжину, червоні, соковиті. Вживати ягоди сирими не можна! У них багато біологічно активних речовин, які можуть викликати отруєння. Тому ягоди сушать у тіні, а після сушіння вони стають безпечними. На смак вони солодко-солоні, іноді кислуваті, чимось нагадують пасльони. Власне, нічого особливого, якщо когось цікавлять смакові якості, але корисні.
Про ягодах годжі і їх дивовижні властивості стали активно говорити з 2004 року, коли в австралійському журналі «Bazar» з’явилася інформація про те, що ці ягоди мають антицелюлітні властивості. А хто не хоче виглядати красиво? Проблема ожиріння ще в ті роки також стояла гостро.
Таким чином ягодами годжі почали цікавитися багато, почали вивчати її властивості і як виявилося, вони мають ще низку унікальних властивостей. Через рік, американська газета «Los Angeles Times» опублікувала статтю, де говорилося про протиракові властивості ягід, наявності в них великого спектру вітамінів та інших корисних речовин. А також згадувалося про те, що якщо щодня вживати по одній столовій ложці сухих ягід годжі – можна значно поліпшити стан організму, виглядати молодше і респектабельніше.
Звичайно ж, в числі перших, хто вирішив на собі випробувати цей засіб, були сильні світу цього, тобто відомі співаки, актори, політики, спортсмени і письменники з Європи та США.
На Сході про чудесні і цілющі властивості ягід годжі знали вже давно, багато тисячоліть, але якось не афішували про це.
Ажіотаж, викликаний навколо цих ягід, був не без підстави, годжі дійсно, як підтвердилося, мали унікальний набір природних компонентів, а саме: вітаміни В1, В2, B6 і Е, дуже багато вітаміну С, заліза – в 15 разів більше, ніж у шпинаті, містять 21 мінерал (такі, як залізо, цинк, йод), 18 амінокислот (це більше, ніж в матковому пилку бджіл), 8 з яких організм людини не виробляє, 4 незамінних полісахаридів (LBP-1, LBP-2, LBP -3, LBP-4), які не присутні ні в одному продукті харчування.
Весь цей набір здатний укріпити життєві сили, здоров’я і продовжити життя.
Доктор Ел Мінделл, довгий час вивчав властивості ягід годжі і написав книгу, в якій вказав 33 причини, чому варто вживати ці ягоди.
На його думку, ягоди годжі омолоджують організм, продовжують життя, знижують ризик ракових захворювань, допомагають знизити вагу, нормалізують тиск, поліпшують сексуальну активність, знижують рівень холестерину, нормалізують зір, підтримують роботу печінки і нирок, нормалізують вміст цукру в крові, покращують сон, зміцнюють серце, підвищують опірність до хвороб, покращують склад крові і лікують порушення роботи кісткового мозку, відновлюють гормональну рівновагу, допомагають при безплідді, укріплюють м’язи і кістки, поліпшують пам’ять, знімають стреси і ін
У Китаї годжі-ягоди вважають ягодами щастя, снимающими депресію і підвищують лібідо, тобто використовують як природну віагру і антидепресант одночасно.
А якщо взяти східну медицину, то годжі (тибетський барбарис) застосовують при цукровому діабеті, анемії, болях у спині, при ослабленні зору, як засіб забезпечує нормальний перебіг вагітності (в разі нездатності жінки нормально виносити плід), для поліпшення стану спинного та головного мозку, лімфатичних вузлів, лікування імпотенції, при хворобах носоглотки і гланд, як антистресовий засіб і зміцнювальний сон, для омолодження організму.
Ягоди годжі сприяють спалюванню жирових тканин, нормалізують вагу і апетит. Вони знижують рівень цукру і холестерину в крові, стабілізують тиск, регулюють роботу серця і головного мозку.
Як уже згадувалося вище, ягоди годжі можна вживати як в сухому вигляді (15-45 гр. Сухих ягід 1 раз на день), так і у вигляді настою (чаю). Можна додавати ще їх в коктейлі.
Для приготування настою годжі, рецепт наступний: 1 столову ложку плодів залити склянкою окропу, накрити кришкою і нехай постоїть 30 хвилин (можна заварити в термосі), приймати всередину по 1/2-1/3 склянки 2-3 рази на день.
Можна писати ще дуже багато про це лікарську рослину, але, якщо підсумувати, то можна сказати що годжі прекрасна рослина, потужний антиоксидант, яку можна успішно застосовувати як для профілактики, так і для лікування. А також те, що воно ще до кінця не вивчено, адже активно почали застосовувати ягоди годжі у всьому світі тільки з 2004 року.
Ягоди годжі, протипоказання. Не можна вживати ягоди при високій температурі, а також при індивідуальній непереносимості. У помірних кількостях годжі не принесуть шкоди, але, слід з обережністю їх використовувати при лікуванні цукрового діабету, проблем з тиском, при алергії на пилок.
З повагою Сніжок Василь м.Тернопіль. вул.С.Бандери 72 ринок Новий +(біля Обнови),відділ №9 (район Східного масиву). Тел.098 645 15 97.Завжди радий Вас бачити
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2
В понедельник 6.10.2014 работаю с командой в городе Тернополь!
Для всех желающих в этом городе есть возможность встретится с нами лично, узнать более детально о компании Фармаси и получить бесплатно каталог, пишите в ЛС или звоните 097-97-00-341
Поставь класс и получи гарантировано Каталог Фармаси и Дисконт!