Предыдущая публикация
✅Камыр өчен: 1стакан сөт, 1стакан су, 100гр ак май, 1аш кашыгы үсемлек мае, 1чәй кашыгы көпшәкләндергеч, тоз, шикәр комы, он салып йомшак кына камыр басабыз. Ял иттерәбез.
✅ Эчлек өчен: бәрәңге, суган, ит, тоз, борыч.
Вак бәлешләр ясыйбыз.
Бәлешләрнең йөзе килгәч, бөкеләрен ачып эченә кайнар шулпа салабыз, шулпа салгач бөкеләрен ябып 20-25 минутка духовкага куябыз.
Чыганак: Татар ядкарьләре
#кулинария #еда #рецепты #вкусно #вкуснаяеда #вкусныерецепты #татарскаякухня #1001киңәш #тәмлебулсын
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 16