Предыдущая публикация
Нык тэмле хэм йомшак "Медовый" торт.
Камыры: 50 г. май, 2 зур калак бал, 1ст шикэр комы, оч кукэй, 1,5 бал кашыгы сода ( паравой баняда гел ботап торып берлэштерергэ) кулга ябышмаслык итеп он кушып камыр басабыз.
Крем: 3 кукэй, 1 стакан шикэр комы, 5,5 зур калак он ( миксер белэн ботарга ) шуна 3 ст салкын сот салырга хэм тагын миксер белэн ботарга. Аннан паровая баняга куеп бутап торырга. Тоерлэре булса миксер белэн тагын бутарга.
Камырны якынча сигезгэ булеп пешереп алырга да араларына крем сылап ояргэ.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 3