Кирәк була:
1 кишер уртача зурлыкта
4 шт. йомырка
Тоз
200гр. сыр
2 а/к сыек май
2а/к майонез
2 а/к он
Өстенә кунжут кара төстәгесе, кискәндә матурлык өчен.
Эчлек: творожный сыр, болгар борычы, кыяр
Эш барышы:
Кишерне һәм сырны зур теркадан кырабыз, йомырка, сыек май, майонез, тоз һәм он салып масса әзерлибез. Табага пергамент куеп шунын өстенә җәябез һәм духовкада 180Ста 15-20 минут пешереп алабыз. Әзрәк суынгач пергаменттан куптарып астын өскә әйләндереп творожный сыр ягабыз. Аның өстенә телемләп киселгән болгар борычы һәм кыярны 2 рәт итеп тезеп рулет төрәбез. Суыткычка куябыз. Икенче көнне өстәлгә кисәбез.
Авт: Тәнзилә Габдрахманова
Сырно-морковный рулет.
Требуется:
1 морковь среднего размера
4 шт. яйцо
Соль
200гр. нарезка
2 с / л жидкого масла
2 с/л майонезу
2 с/л муки
Сверху кунжут черного цвета, для красоты при нарезке.
Начинка: творожный сыр, болгарский перец, огурец
Ход работы:
Морковь и сыр натираем на крупной терке, готовим массу из яиц, жидкого масла, майонеза, соли и муки. Выложить на сковороду пергамент и запекать в духовке при 180С 15-20 минут. Когда немного остынет, выкладываем из пергамента творожный сыр, переворачивая его дном вверх. Поверх него выкладываем рулет из нарезанного ломтиками болгарского перца и огурца в 2 ряда. Ставим в холодильник. На следующий день нарезаем к столу.
Авт: Танзиля Габдрахманова

Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев