Предыдущая публикация
Բաղադրիչներ
հավի խաշած միս - 200 գր.
ապխտած պանիր - 200 գր.
խաշած ձու - 3
սոխ - 2 հատ
քացախ
աղ
շաքարավազ
մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
Հավի միսը խորանարդաձև կտրատել:
Սոխը կլոր-կլոր կտրատել և մարինացնել 30 րոպե` քացախի, շաքարավազի և աղի մեջ:
Այնուհետև դուրս հանել, ավելացնել քերիչով անցկացված պանիրը, ձուն:
Այս բոլորը լավ խառնել մայոնեզի հետ միասին:
Բարի ախորժակ:
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев