Բաղադրիչներ
ալյուր - 3 ճ.գ.
կարագ - 100 գ.
Կաթ - 1 ճ.գ.
դարչին - 20 գ.
ձու - 1 հատ
Դեղնուց - 1 հատ
Շաքարավազ - 200 գ.
չոր խմորիչ - 1 ճ.գ.
Պատրաստման եղանակը
? բաժակ տաք կաթի մեջ ավելացնել խմորիչը, շաքարավազը, աղը, 1 ճ.գ. ալյուրը, խառնել ? թողնել 15 րոպե։
Մնացած կաթը միացրեք ձվի, շաքարի կեսի ? հալած կարագի հետ։
Այնուհետ? լցնել կաթ-խմորիչ խառնուրդի մեջ ? խառնել։
Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, մինչ? խմորը փափկի,խմորը թողնել տաք տեղում՝ 35-45 րոպե ։ Բաժանել 2-3 մասի։
Գրտնակել 5-7 մմ ուղղանկյուն, քսել հալած կարագը, վրան շաղ տալ շաքարավազն ու դարչինը։
Խմորը ռուլետի նման փաթաթել ? մանր կտրատել, բլիթների միջ? հեռավորություն թողնելով տեղափոխել թխման թերթիկի վրա ? թողնել 20 րոպե։
Յուրաքանչյուր բուլկիին քսել դեղնուց:
Դնում ենք 180-190 C տաքացրած ջեռոցը 20-25 րոպե։
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев