Բաղադրիչներ
ալյուր - 280 գր.
կաթ - 650 մլ.
ձու - 2 հատ
շաքարավազ - 1 թ.գ.
աղ - 0.5 թ.գ.
միջուկի համար`
սունկ - 500գր.
սոխ - 1 հատ
աղ - 1 թ.գ.
սև, աղացած պղպեղ - 0.5 թ.գ.
բուսայուղ - 100գ.
սերուցքային կարագ` նրբաբլիթների վրա քսելու համար
Պատրաստման եղանակը
Խորը թասի մեջ հարում ենք ձվերը ավելացնում աղը , շաքարավազը, 350 մլ.կաթը և շարունակում ենք հարել
Ավելացնում ենք 280 գր. ալյուրը , շարունակուււմ ենք հարել և ընթացքում աստիճանաբաաար ավելացնում ենք մնացած կաթը
Սնկային միջուկի համար մաքրում ենք, սոխը մանր կտրատում
Շամպինյոնը նույնպես լվանում ենք, մանր կտրատում
Թավայի մեջ լցնում ենք բուսայուղը , տապակում սոխը
Ավելացնում ենք սունկը կտրատած, խառնում ենք պարբերաբար մինչև սնկի պատրաստ լինելը: Աղում ենք, պղպեղում
Թողնում ենք տապակված սունկն ու սոխը սառչեն
Խմորը նորից շարունակում ենք հարել, ավելացնում ենք 2 ճ.գ. բուսայուղը և խառնում
Փոքրիկ թավայի մեջ՝ նախապես բուսայուղ քսված, պատրաստում ենք բարակ թերթիկները
Պատրաստի թերթիկները շարում ենք ափսեի մեջ, յուրաքանչյուրի վրա քսելով սերուցքային կարագ
Յուրաքանչյուր թեթրիկի վրա դնում ենք 1ճ.գ. միջուկ
Թերթիկները անկյուններից ծալում ենք և փաթաթում
Մատուցում ենք թթվասերով
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2