Інгредієнти:
Сирна маса:
250 г домашнього сиру,
2 жовтки,
50 г цукру,
30 г крохмалю,
50 г кокосової стружки.
Шоколадний бісквіт:
4 жовтки,
6 білків,
60 г цукру,
20 г борошна,
20 г крохмалю,
20 г какао,
4 г порошку до печива,
1 ч. л. ванільного цукру,
50 г чорного шоколаду.
Помадка: 50 г чорного шоколаду,
20 г вершків або сметани,
10 г вершкового масла.
Для цього пирога ідеально підійде форма, розміром 20-22 см. Форму застеляємо пергаментом, змащуємо маслом і присипаємо борошном.
Приготування:
В миску викладаємо усі складники сирної маси: сир, жовтки, цукор, кокосову стружку та крохмаль. Розминаємо їх до однорідної маси з допомогою колотівки або ж руками. Тут вже кому як зручніше.З маси мокрими руками формуємо кульки і викладаємо його на дно форми рівномірно по колу. А тепер приступаємо до бісквіту. Змішуємо усі сухі складники: борошно, крохмаль, какао, цукор, порошок до печива, ванільний цукор. Білки збиваємо до стійкої піни з дрібкою солі.
Додаємо 30 г цукру і продовжуємо збивати до стійких піків.
50 г шоколаду розтоплюємо на водяній бані чи у мікрохвильовці. Жовтки збиваємо з рештою цукру до пишної білої маси.Додаємо розтоплений шоколад і продовжуємо збивати. Почергово в три прийоми додаємо суху суміш та збиті білки. Акуратно вимішуємо до однорідної маси.Готовим тістом заливаємо сирні кульки.
Пекти в розігрітій до 175 градусів духовці 45 хвилин. Готовність пирога перевіряємо, проштрикуючи сірником, якщо він сухий, можна витягати з духовки. Спеченому пирогу даємо десять хвилин на охолодження. Тоді витягаємо з форми і приступаємо до приготування помадки. Змішуємо шоколад, масло та вершки, розтоплюємо на маленькому вогні чи у мікрохвильовці.Готовим люкером поливаємо пиріг.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1