Предыдущая публикация
Складові:
● 500 гр. печива
● Банка згущеного вареного молока (я брала Іриску)
● 1 стакан чищених волоських горіхів
● Шоколад
Приготування:
Готується горіховий торт дуже просто!
Печиво дрібно кришимо.
Волоські горіхи обов'язково трохи смажимо, і подрібнюємо.
Додаємо горіхи в крихту.
Додаємо згущене варене молоко і гарненько вимішуємо.
Хто бажає можна додати кілька ложок коньяку.
Викладаємо торт на блюдо і ставимо в холодильник.
Шоколад розпускаємо на водяній бані і обмазуємо ним торт.
Посипаємо горіхами.
Ставимо торт на холод хвилин на 40 - 50, щоб застиг і просочився.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2