Інгредієнти:
гречана крупа - 1 склянка;
м'ясний фарш - 500 г;
яйця курячі - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
зелень - за смаком;
сіль - за смаком.
Приготування :
Гречаники - теж один з видів котлет, готуються з гречкою. Днями залишилася тарілочка звареної в якості гарніру гречки, яку я і використовувала для своїх котлеток. Блюдо виходить дуже ситним і корисним.
На 500 г м'ясного фаршу нам знадобиться 1 стакан гречаної крупи, яку нам необхідно відварити.
1.Цибуля - теж необхідний інгредієнт для гречаників: дрібно нарізаємо і солимо.
2.Перемішуємо відварну гречку, фарш, нарізану цибулю і додаємо два яйця, солимо за смаком. Можна додати спеції для фаршу.
3.Я поклала ложку мороженої зелені.
4.Можна попередньо обваляти котлети в борошні.
5.Обсмажуємо котлетки з двох сторін, закриваємо сковороду кришкою і готуємо на повільному вогні близько 30 хвилин.
6.Гречаники добре подавати з овочами. З картопляним гарніром буде дуже смачно.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев