Смачні рецепти
Для білого тіста потрібно:
❄️0,25 пачки маргарину
❄️2 -2,5 склянки борошна
❄️2 яйця
❄️0,5 склянки цукру
❄️2 ст. ложки сметани
❄️1 ч.ложка амоняку
Для чорного тіста
❄️0,25 пачки маргарину
❄️1 -1,5 склянки борошна
❄️1 яйце
❄️0,25 склянки цукру
❄️1 ст. ложка сметани
❄️1 ч. ложка соди
❄️1 ст. ложка какао
Крім того, 3 пачки желе на Ваш смак.
Крем:
❄️0,5 л сметани
❄️1 склянка цукру
❄️1 пачка загущувача (за потреби)
Готуємо біле тісто: маргарин перетерти з борошном, яйця збити з цукром, амоняк погасити оцтом, усе змішати і замісити тісто, розділити його на 3 частини. Тісто має бути таке, щоб легко розкачалося, тому кількість борошна залежить від величини яєць.
Аналогічно готуємо темне тісто (на соді), ділимо на 3 частини.
1 частину білого тіста розкачати на величину дечки ( на пергамент). З 1 частини темного тіста скачати джгутики і викласти решітку на біле тісто.
Пекти при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин ( до легкого зарум'янення білого). Спекти 3 коржі з решіткою. Охолодити.
Желе залити з розрахунку 1 склянка води на пачку. Охолодити до гелеподібного стану.
У клітинки коржів вкласти желе і залишити до повного охолодження.
Премастити сметанним кремом.
Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1